Generalforsamling 2023 – husk frist for forslag er 31. januar.

Rigtig godt nytår til jer alle 🥳

Vidste du at jeg blev valgt ind i Grundejerforening Kildemarkens bestyrelse på generalforsamlingen sidste år? Nok ikke og måske ved du heller ikke ret meget om bestyrelsens arbejde og om hvad dit kontingent egentligt går til?
Jeg har lært mere det sidste år end på de 12 år jeg har boet herude, fordi jeg har valgt at interessere mig for arbejdet.
Måske har du overvejet det samme?

Nu er det tid til at sætte et kæmpe ❌ i kalenderen torsdag den 30/3-23 kl.19. Der er nemlig Generalforsamling i Grundejerforening Kildemarken. Vi håber virkelig at mange flere vil møde op til et par spændende timer med en masse informationer og gode diskussioner. Du får både et indblik i økonomien, året der er gået og om hvad der ellers foregår i området.

Hvis du har forslag til ændringer eller andre forslag, der skal behandles på generalforsamlingen, skal du sende dem til formanden på formand@grf-kildemarken.dk eller lægges i postkassen Kildemarken 193 senest den 31/1-23.

Håber vi ses 😊

På egne og bestyrelsens vegne
Helene Su-Min Ting Danielsen