Oprydning efter stormen

Når alting ender godt 👇

Det vilde vejr i fredags resulterede i flere væltede træer, her i blandt et træ der væltede ind i børnehaven på Kildehøjvej og et udover cykelstien.

Peter fra HedeDanmark rykkede heldigvis hurtigt ud mandag morgen og startede selvfølgelig med at fjerne træet i børnehaven, så børnene kunne være trygge. Han fjernede også træet overfor det væltede træ, der stod noget usikkert. Et træ på Kildevældet, der havde taget skade, og træet på cykelstien blev også fjernet. I morgen rodfræses og huller mv. lukkes pænt igen.

Så hvis I møder Peter i morgen så giv ham lige et klap på skulderen for indsatsen 👏

Vi vil gerne takke jer for alle jeres henvendelser om træerne, det har gjort arbejdet meget nemmere for os, og vi opfordrer til at I benytter jer af mailen kontakt@grf-kildemarken.dk, så vi ikke overser noget.

På bestyrelsens vegne
Helene